Vaše horor priče

Probudio me lupanje po prozoru kada sam se ukreula sledila mi se krv u zilama

Bila je to tamna i strasna noc.Napolje je padala kisa to je bila noc kada sam cula kako neko kuca na moja vrata od stana ja sam izripala od krevta i pitala sam koj e , ali odgovor nisam dobila pogledao sam u sat tad je bilo 2:25 ponoci , u stana sam bio sam javio sam se na moj otac ali uklucala se sekretarka isto i kod mame i brata.

Vaše horor priče | Mmedia Mreža | 01.06.2019

Sama sebi sam si rekla da sam odrasla osoba koja ima 21 godinu i nema od sta da se plasim.Legla sam spavati.

Opet me je probudio lupanje ali sada nije bilo lupanje u vrate nego u prozoru okrenula sam se i videla sam nasmejani strasni decak sa krv po licu koji je lupao. pobegla sam u WC lupanje je prestalo kada sam zvala policiju ona je dosla u rok za 20 min ja sam sedela u WC-u sa noz u rukama , zatim toga pocelo je silno lupanje po vrati ali to je bila policija koja je proverila celi stan i celu zgradu.

oni su mi rekli da pred tacno 9 godina u ovom stanu je umreo decak od strane sektu koja ga opsednula i on se samoubijo skakuceci niz prozora a taj stan je bio na najvisem spratu. Od tada imala sam nocne more ,nisam spavla mirno, sanjala sam decaku na zemji koji govori da sam ja kriva.