Kratke uvrnute vesti

Ostavio me dečko... bili smo u vezi od četvrtog razreda!

Devojčica šesti razred osnovne škole, govori o svojim ljubavnim jadima.

YouTube Vesti, Kratke uvrnute vesti | Mmedia Mreža | 17.04.2017

Neverovatno kontraverzna priča devojčice koja pohađa šesti razred osnovne škole, koja govori o svojim ljubavnim jadima. O svojim raskidima i svojim momcima sa kojima je bila vezi.

Naime devojčica je raskinula sa svojim dečkom i odlučila da to podeli sa svima, što ne bi bilo ništa čudno da devojčica nije previše mlada za sve to.

Ja bukvalno ne mogu da živim bez njega, neću mu reći ime i prezime tog dečka... Ok ne mogu da izdžim da ne kažem,e vo ovako Sandi Stevanović tako se zove, to je moj bivši dečko.

 

Ja sam pre njega imala jednog dečka, zvao se Maher i ja sam sa njim bila u vezi tri godine, dakle od četvrtog razreda do šestog razreda.

 Pogledajte kompletano izlaganje ove devojčice

Video se proširio ogromnom brzinom, pa je devojčica odlučila da izbriše svoj jutjub kanal, nažalost mnogi su video reuploadovali na razne video servise tako da ovaj video će još dugo biti online. A ovu devojčicu će ovo izlaganje koštati dosta toga.

Zato dva puta razmislite pre nego što se odlučite da pričate o nečemu javno!⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
Nenad
Nenad
  • +1
Za ovo su najviše roditelji krivi... Ja ne mogu da verujem da su dopustili da im se dete ovako ponaša i menja momke ..... Ali najjača je bila kada je rekla ''stvarno sam presrećna jer sada mogu da biram'' Ovo je sasvim normalno da je devojčica makar starija od 16,17 god. Ali ovo je još dete.. cry cry cry
  • 17.04.2017
Bili007
da baš tako roditelji su krivi to mogu reći jer imam i ja kćerku ali premlada je da mjenja tzv dećke
  • 01.01.2018