Nakon što su predstavili Community tab, društveni dodatak za odabrane kreatore na YouTube-u koji imaju preko 10 hiljada pretplatnika prošle


YouTube Vesti  | 18.12.2017
Ocena: (2)


Nakon što su predstavili Community tab, društveni dodatak za odabrane kreatore na YouTube-u koji imaju preko 10 hiljada pretplatnika prošle godine, razvojni tim je naveo da je u toku testiranje nove video funkcije.

U pitanju je "Reels", gde su čelnici naveli da ova funkcija pokušava da bude alternativa Instagramu i Snapchat Stories-ima.

Naime, kreatori će biti u prilici da spoje kratke video materijale koje su snimili putem svojih mobilnih telefona, i dodaju stvari poput filtera, muzike ili teksta.

Jedna od bitnih napomena je da Reels-ovi neće nestajati poput Snapchat ili Instragram Stories-a, i da će biti dostupni dokle god kreator to želi.

Ovi video materijali će biti dostupni na vašoj glavnoj strani, u zasebnom odeljku.

Razvojni tim iz YouTube-a je između ostalog naveo da će ova funkcija, poput Community-ja, biti beta testirana prvobitno sa odabranom grupom kreatora, ali se za sada ne pominje datum izlaska beta verzije, niti kreatori koji će moći prvi da to testiraju.SLIČNE OBJAVE

VAŠI KOMENTARI
avatar