IT Svet

Snapchat: Krajem godine originalne serije

Snapchat će početi sa svojim originalnim serijama krajem godine. Ova aplikacija je počela da uzima svoj deo televizijskog kolača, nakon što je uspostavila saradnju sa NBC-om emitovanjem vesti...

IT Svet, Aplikacije | IT SVET | 29.08.2017

Snapchat će početi sa svojim originalnim serijama krajem godine. Ova aplikacija je počela da uzima svoj deo televizijskog kolača, nakon što je uspostavila saradnju sa NBC-om emitovanjem vesti, CNN-om, CBS-ovim talk show-om sa James Corden-om, kao i sa MTV-jevom emisijom Cribs.

Samim tim, čelnici navode da je ovo sledeći korak povezivanja sa svojim korisnicima.

Nick Bell iz Snapchat-a je izjavio da je distribuirani sadržaj te kompanije nije "ubica televizije", već njen "dodatak".

Bell je takođe naveo da je mobilna tehnologija najkomplementarnija stvar televiziji, kao i da jednostavno nastoje na privuku pažnju publike koji ne prave televiziju u istoj meri kao ranije.

Sam sadržaj koji je predstavljen će trajati od tri do pet minuta, a kompanija užurbano radi na potrazi za partnerima koji bi finansirali originalne serije.Izvor: pcaxe.com |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.