IT Svet

Kolko zapravi Fortnite zarađuje dnevno

Oni koji prate ono što se u poslednjih 10 meseci događa u okviru online gejmerske zajednice, verovatno su primetili da je platforma Fortnite Battle Royale stekla veliku popularnost.

IT Svet | IT SVET | 27.07.2018

Oni koji prate ono što se u poslednjih 10 meseci događa u okviru online gejmerske zajednice, verovatno su primetili da je platforma Fortnite Battle Royale stekla veliku popularnost

 

Fortnite je tako 13. jula došao do novog rekorda kada su prihodi u pitanju, a kada je za samo 24 sata zaradio tri miliona dolara. Prethodni rekord zabeležen je 1. maja, kada je igra zaradila 1,9 miliona, a samo nešto manje od dva meseca nakon lansiranja verzije za iOS. Fortnite od 13. jula, kada je lansirana peta sezona, zarađuje i više novca na dnevnom nivou, te su dnevni prihodi dostigli dva miliona dolara, što je uvećanje za 12% u odnosu na prethodnih 10 dana.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.