Mobilni port u Kini za PlayerUnknown's Battlegrounds
Gaming  🗓 18.12.2017

Prošlo je nedelju dana od kada je Tencent najavio da će stići lokalizovana verzija PlayerUnknown's Battlegrounds za kinesko područje, a takođe stiže informacija da će PC igra biti portovana za mobilne platforme.

Da bi igra zadržala svoj šmek, kao i funkcionalnost, Tencent, u saradnji sa developerom Bluehole, navode kako će se postarati da ovaj port bude što verodostojniji svojoj PC verziji što se tiče gameplay metoda kao i ključnih elemenata.

Naravno, tu se podrazumeva i poštovanje kulturnih, kao i društvenih vrednosti. Čelnici Tencent-a su naveli da će igre "biti u skladu sa osnovnim socijalističkim vrednostima, kineskom tradicionalnom kulturom, kao i moralnim pravilima".

Tencent ipak nije naveo kada će PUBG biti dostupan za mobilne platforme, ali su ipak naveli da su "daleko odmakli sa realizacijom", kao i da će kineski igrači biti prvi u prilici da isprobaju igru.

Takođe, uskraćeni smo od vesti da li će port biti dostupan u ostalim tržištima širom sveta.

Izvor: Tencent Games / PUBG


👉 Instragram: Mmedia Mreža, Mmedia Portal, Svet Misterija 👉 Facebook: Mmedia Portal , Mmedia Mreža, Svet Misterija. 👉 YouTube: Mmedia Mreža


  • Ocena: 0.0


Pogledajte još:
Vaši komentari
avatar