Gaming

Disco Domination mod igranja i Quad Launcher oružje u FORTNITE !

Po ustaljenom rasporedu nas sredinom nedelje očekuje još jedan u nizu apdejtova za Fortnite: Battle Royale, a ponuda je u ovonedeljnom dosta bogatija nego od početka šeste sezone.

Gaming | IT SVET | 13.10.2018

U ovom apdejtu se ističu dve stvari – novi mod igranja i novo oružje. Oružje je već ranije najavljeno i u pitanju je Quad launcher koji vam dozvoljava da u kratkom periodu ispalite 4 rakete, od kojih svaka nanosi 80/84 štete, u zavisnosti od rariteta.

 

Mod igranja je takođe ranije najavljen, doduše nezvanično, i to je Disco Domination koji od igrača zahteva da pobeđuju tako što će plesati. Mod po pravilima neodoljivo podseća na Call of Duty, jer se u njemu dva tima od po 50 igrača sukobljavaju za 5 različitih disko podijuma na kojima je potrebno aktivirati disko kugle.

 

Ostatak implementiranih stvari se odnosi na ispravke bagova i poboljšanja performansi.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.