Gaming

BESPLATNO dve Tomb Raider igre!

Ovog vikenda besplatno pohodite grobnice te izbegavajte hrpu smrtonosnih zamki i to iz dva ugla – jedan preko ramena, a drugi iz izometrijske perspektive.

Gaming | IT SVET | 21.03.2020

Ako se osjećate kao bi vam dobro došao nekakav avanturistički događaj ovog vikenda, a da pri tome ostanete unutar vlastita četiri zida, Square Enix je za vas pripremio je dvije Tomb Raider igre – besplatno. Iako je riječ o relativno starijim naslovima, njih možete preuzeti potpuno besplatno na Steamu i oni vam ostaju trajno u kolekciji, ali to morate napraviti do utorka, 24. 3. što znači – imate vremena.

 

Značajni dio poklon paketa čini Tomb Raider iz 2013., akcijska avantura koja je ponovno izmislila Laru Croft u ulozi Tomb Raiderice. U to vrijeme igra je bila iznimno hvaljena i reboot serijala je vrlo dobro prihvaćen

 

Druga Tomb Raider igra na poklon stavlja vas u izometrijsku perspektivu – u Lara Croft and the Temple of Osiris zamke možete izbjegavati sami ili pak u društvu jer se radi o naslovu koji se može igrati kooperativno.

 

Stoga ako ne znate što bi ste igrali ovog vikenda, a da pri tome niste pokrenuli spomenute igre, priuštite si dvije virtualne avanture. Uostalom, igre će biti vezane za račun pa ih možete igrati i kasnije.
 

PREUZMITE:

Tomb Raider
 Izvor: hcl.hr |