Društvene mreže

SPAS ZA SVE!!! Facebook vam daje 10 minuta da unsendujete

Prethodno rezervisan za beta korisnike, Facebook-ov dodatak za poništavanje slanja poruka će uskoro biti dostupan svima, a imaćete deset minuta da unsendujete DM.

Društvene mreže | IT SVET | 20.11.2018

Brojni portali su došli do informacije da će se ovaj dodatak uskoro pojaviti u release notes-ima za verziju 191.0 Messenger-ovog iOS klijenta.

 

U aprilu mesecu, takođe se došlo do informacija da je Facebook potajno brisao poruke poslate od Mark Zuckerberg-a i ostalih iz inbox-a ljudi.

 

 

Društvena mreža je tada navela da je preduzela mere korporativne bezbednosti u jeku Sony Pictures hakerskog napada 2014. godine.

Pored skandala sa Cambridge Analytica data harvesting-om, otkrivanje ovog skandala je dodatno uzdrmalo kompaniju.

 

Kao rezultat toga, čelnici su obećali da će ovu funkciju otvoriti za sve.

 

 

Uprkos tome što su tvrdili da su koraci koji su preduzeti u okviru svojih zakonskih mera kompanije, Facebook je ipak obećao da će prestati da čišćenjem Zuckerbegovih poruka, kao i njegovih saradnika iz inboxa dok se ova funkcija zvanično ne pojavi.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.