Rchange
Exchangeri  🗓 15.04.2017

Rchange je jedan od popularnijih, proverenih exchangera, a takođe jedan od retkih koji rade sa paypalom, pa zato je valjda i poseban, jer skoro da nema exchangera koji rade sa paypalom.

 

RCHANGE je potpuno automatizovan servis koji omogućava e-novčanik, top-up, i povlačenje usluga malih i srednjih količina. Pružanju stabilne, efikasne i pouzdane profesionalne usluge i rešenja za međunarodne klijente i postaju pouzdani partneri na duge staze sa kupcima. Pošto su zvanično ovlašćeni agenti za takve platnih sistema, kao Liberti, EgoPai i VebMonei, imaju stabilne i pouzdane rezerve i kanal za povlačenje koji može da zadovolji poslovne potrebe njihovih klijenata.

 

Ja sam par puta koristio ovaj exchanger i odlicno funkcionise, tako da moje preporuke. Što se verifikacije tiče dovoljno je samo da unesete svoj broj telefona na koji će vam stiči kod koji posle unesete na rchange i tako postajete verifikovani, više o tome možete videti u videu:

 

 

LINK ZA REGISTRACIJU NA SAJT


👉 Instragram: Mmedia Mreža, Mmedia Portal, Svet Misterija 👉 Facebook: Mmedia Portal , Mmedia Mreža, Svet Misterija. 👉 YouTube: Mmedia Mreža


  • Ocena: 0.0
  • Komentari: 0

Pogledajte još:
Vaši komentari
avatar