Hronika

Knin: Dečak umro u autu, jer ga je otac zaboravio u vrtiću ostavit! (VIDEO)

Kako smo doznali, otac, majka i dečak ujutru su od kuće krenuli automobilom. Otac, inače vojnik, majku je odvezao na posao, a potom je, prije nego što ode na posao, trebao odvesti sina u vrtić.

Hronika | Misteriozne teme | 10.06.2021

U ZAKLJUČANOM autu u Kninu umro je petogodišnji dečak. Beživotno telo nesretnog dečaka pronađeno je na parkiralištu u Jovićevoj ulici. Riječ je o petogodišnjaku iz Knina. Smrt deteta u zaključanom autu šokantna je sama po sebi, no još su šokantniji detalji tragedije. 

 

dečak nikada nije stigao u vrtić

 

dečak, međutim, nije stigao u vrtić.  Kako se sumnja, otac je otišao na posao i ne shvativši da dečaka koji je spavao na zadnjem sjedištu automobila nije odvezao u vrtić i da je još u automobilu.
 

Otišao na posao i zaboravio da je dečak još uvijek u autu. Parkirao je auto na parkiralištu i otišao u kasarnu. 

 

dečak je ostao na zadnjem sedistu automobila, zaključan. Temperatura je u Kninu danas išla preko 28 stepeni Celzijevih u hladu. 

U ovom trenutku nije poznato je li se dečak probudio i je li pokušavao pozvati pomoć, no zna se da se nedaleko od mesta na kojem je automobil bio parkiran odvijaju radovi, gradi se zid. Sve to stvara popriličnu buku pa je moguće i da dečaka nitko nije čuo. BMW ima i zatamnjena stražnja stakla pa dečaka, premda se se tek nekoliko metara od mjesta na kojem je bio automobil nalaze kontejneri za smeće, očito nitko nije ni vidio. 
 

Majka došla po sina u vrtić, tamo ga nije bilo


Oko 15 sati majka je došla po dečaka u vrtić, ali tamo ga nije bilo. Teta je rekla da u vrtić nije ni stigao. Majka je nazvala supruga, no on je bio uvjeren da je dečaka ostavio u vrtiću pa su se čak i pregledavale snimke nadzornih kamera. 
 

Otac tek popodne dečaka izvukao iz auta, više nije bilo spasa

 

Kada je shvatio da dečak nije u vrtiću, otac je otrčao prema autu, otključao ga i pronašao sina bez svijesti. Pokušao ga je reanimirati, no dečaku više nije bilo spasa. Otac se, rekli su nam Kninjani, naposljetku kod automobila srušio u nesvijest. 
 

Nad ocem policija provodi kriminalističko istraživanje

 

Oko 16 sati stigle su i hitne službe. Konstantovana je dečakova smrt, a policija je započela očevid koji bi trebao rasvijetliti sve detalje nezapamćene tragedije. Nad ocem dečaka policija sada provodi kriminalističko istraživanje.  

 


Izvor: index.hr |