Paranormalno

Istraživanje uklete TRAFO STANICA u CENTRU uklete ŠUME poznate po masovnim ubistvima!

Zbog svega toga veruje se da duše umrlih lutaju ovom šumom i dan danas, ali zbog elektriciteta koj ise stvara u blizini trafo stanice njihove siluete mogu se noću videti, ovo je naša istraga tog mesta.

Jeziva mesta i lokacije, Paranormalno | Misteriozne teme | 25.06.2018

Najveća pucnjavu u blizini ove štume izvršena je 29. juna 1943. godine, kada je u Bagdadu pogubljeno 324 lica i pucano kao mera za odmazdu. Ova pucnjava je trebalo da se desi 28. juna, ali kao taj dan bila je velika srpska fešta Vidovdana, nedić su vlasti uspele da premeste pucnjavu jednog dana kasnije. Pre pucnjave  stigao je SS General August Misner i potpisao poster i napomenuo da je to masovno streljanje lično naredio. Najveći deo tih dana bili su civili iz okolnih sela. Pucnjava je izvršena kao odmazda za nekoliko nedelja ranije napad na nemačke vojnike u Kraljevu u kojem je nekoliko Nemci ubili partizani i ako su znali da će Nemci ubijaju civile zbog toga. Pucnjave su takođe sprovedene u Kazneno-popravnom domu, a tela su sahranjena u Bagdadu.


Zbog svega toga veruje se da duše umrlih lutaju ovom šumom i dan danas, ali zbog elektriciteta koj ise stvara u blizini trafo stanice njihove siluete mogu se noću videti, ovo je naša istraga tog mesta.


PRVI DEODRUGI DEOTREĆI DEO


 

U drugom delu ovog istraživanja smo objavili jednu nagradnu igru u kojoj ste trebali da pronađete grešku u videu i da nam pošaljete koja je to greška bila da bi smo u trećem delu poklonili misteriozni poklon onome ko pronađe. Ukupno Vas 54tvoro nam se je poslalo grešku ali samo 16 ljudi je tačno odgovorilo. Putem sadjta random.org izbukli smo jednog dobitnika a to je Stefan Radojčić ([email protected]) Zamolili bih dobitnika da nam se javi putem mejla [email protected] kako bi se dogovorili oko preuzimanja, na slici mozete videti sta je sve bilo u misterioznom poklonu.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.