SARADNJA SA MMEDIA MREŽOM
 

 

ZA YOUTUBERE

Mi smo uvek otvoreni za saradnju, ako imate bilo koji kreativni preglod za youtube zajedničku saranju možete nam predložiti, popunjavanjem upitnika ispod.

ZA SPONZORE

Ako želite da budete naš sponzor na bilo koji način, ako imate firmu možete nas kontaktirati ako želite da sarđujemo, svim sponzorima nudimo full reklamu preko Mmedia Mreža jutjub kanala, u full baner reklamne kampanje preko mmedia mreža sajta i sajtova koji su u vlasništvu Mmedia Mreže, ako želite da sarađujemo javite nam se popunjavanjem upitnika ispod.

YOUTUBE PREDLOŽEN KANAL

Ova saradnje se isto odnosi na jutjubere, koji žele da budu dodati u našu parnersku stranicu koju možete videti ovde, ovde možemo staviti baner vašeg kanala, a za uzvrat od vas tražimo da vi naš kanal stavite u predložene kanale na vašem kanalu.

MMEDIA PORTAL TIM

Ako želite da budete u našem timu sajta, tako što ćete postavljati sadržaj na sajtu, za uzvrat dobijate marketnig oglašavanje kroz sadržaj koji postavljate više o tome kliknite ovde.

SVET MISTERIJA TIM

Ako želite da budete urednik na sajtu koji je u našoj mreži svetmisterija.com kliknite ovde, obavezno označite da se prijavljujete za svetmisterija.com

RAZMENA BANERA

Ako posedujete blog, forum ili web sajt i želite razmenu banera sa nama kliknite ovde.

⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.