QR GIVEAWAY

Bravo sobzirom da ste na ovoj stranici, to znači da ste uspešno skenirali QR kodove, tvoj sledeći i ujedno i poslednji zadatak.

Tvoj poslednji zadatak se nalazi u videu pod nazivom "Da li hoćeš da se igraš sa mnom? | Sally Williams Creepypasta" koji možete pronaći u na kanalu Mmedia Mreža, u videu se nalaze dva QR koda jedan vas je doveo do ove stranice, a drugi sadrži zagonetku koju treba da rešite. Pronađite taj drugi QR kod, rešenje zagonetke će vas odveti do nečega, to nešto dobro istražite jer u toku sutrašnjeg dana (20/5/2017) to nešto vam može doneti jednu od dole navedenih nagrada.

 

 

⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.