• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Grimm  
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Svet Misterija » Paranormalno » Filmovi-Lista ,predlozi i diskusija o filmovima
Filmovi-Lista ,predlozi i diskusija o filmovima
Grimm Offline
62 posta
Reputacija: 2
Pokloni: 3
Datum: Subota, 22.09.2018, 13:48 | Post # 1
Odlucio sam se otvoriti ovu temu da vidim kakve vi filmove volite i kako bi izgledala vasa lista filmova za  neki zanr.
Meni licno najomiljeniji zanr filmova su horori i ni jedan ne propustam. Pa cu tako napraviti TOP 15 horor filmova po meni najboljih.


TOP 15 Horor gilmova po mom ukusu:


15.The Midnight man/Ponocni covek 2017

-Jako dobro uradjena radnja film i odlicno smisljena prica.Naravno o igri kako prizvati ponocnog coveka mozete pogledati kod Nenada na kanalu.
14.Mama 2012

-Davno sam gledao ovaj film ali koliko se secam film je dobar i za preoporuku btw nije toliko strasan.I uskoro nas ocekuje nastavam ovog filma.
13.Slumber 2017

-Slumber je horor koji je radjen po istinitom dogadjaju i meni iskreno najdrazi su oni filmovi koji su radjeni po istinitom dogadjau.Film je dosta zanimljiv ali i nije toliko strasan.
12.Slenderman  2018

-Film nije los moze se pogledali ali po meni kao da fali nesto u filmu.
11.Leatherface/Maska od koze-Pocetak 2018

-Sama rec kaze pocetak uskoro i drugi deo ovof filma.Film je jako dobar sa odlicnom pricom ali nije za one sa slabim zekudcem i za one koji su dosta gadljivi
10. Happy Death Day/Srecan dan smrti 2017

-Takodje film koji mi se jako svideo.Ima odlicnu radnju i moze se pogledai i po meni je za preporuku.Nesto novo i dosta zanimljivo.Samo mala zamerka je sto na kraju filma nije objasnjeno kako se ona vracala u jedan te isti dan.Takodje uskoro nas ocekuje  i nastavam ovog filma.

9.A Quiet Place/Tiho mesto 2018

-Po meni nesto novo i dosta zanimljivo,dosta je napet film.I  ovaj film mi je za preporuku,nadam se uskoro drugom delu i novoj avanturi.
8.Truh or Dare/Igra istine 2018

-Dosta napet film nesto slicno filmu "Petlja" kada pocnu da igraju igru nema vracanaj i nema nazad.Mislim da vecina vas koji su gledali ili ce gledali ovaj film da su pomenili misljenje o igri "Istina ili iyayov" biggrin Svaka preporuka za ovaj film.
7.IT/TO 2017

-Za ovaj film su bili protesi u Americi jer film je napravljen da Klovn ubija kao sto je i bila vest da su se pojavili Klovnovi ubice u Americi pa cak i u Srbiji,Hrvatskoj i slicno,a svi znamo da su Klovnovi stvoreni da zabaljaju decu.Sto se tice filma film je predobar i po meni nema zamerku i sledece godine nas ocekuje nastavak filma koji prati pricu dece iz proveg dela ali nakom 20 godina od tog dogadjaja.
6.Insidisious/Astralna podmuklost 201-2018

-Ovaj film je radio meni najomiljeniji reziser Jams Van i nije pogresio kada ga je pravio.Meni su sva 4 dela odlicno uradjena i za svaku preporuku je ovaj film,ali kada ga gledate ukljucite dobro mozak i dobro pratite jer sva 4 dela su dosta povezana.
5.The Crucifixion/Raspece  2018

-Jos jedan u nizu od horora koji su radjeni po istinitom dogadjaju.Radnja je smestena u Rumuniji i ovaj film je takodje za svaku preprouku jako dobar film.
4.Winchester House/Kuca duhova 2018

-Film je isto radjen po istinitom dogadjaju i prati pricu starice koja je gradila kucu jer su joj tako duhovi govorili u snovima.Meni se ovaj film jako svideo i izrazio sam veliku zelju da posetim tu kucu jer ta kuca je sad turisticka atrakcija.
3.Anabelle 2017

-Jos jedan film od producenta James Van.Ovaj film kao sto svi dobro znate radjen je po istinitom dogadjau.Meni jako dobar film i nadam se 3 delu fima.
2.The Nun/Opatica iz pakla 2018

-Ovaj film sam jako dugo iscekivao i konacno je izasao kada sam ga pogledao film je na mene ostavio jako dobar utisak.I ovaj film je radjen po istinitom dogadjaju i nadamo se 2 delu filma.Radnja filma je smestnea u Rumuniji i ovo se desilo mnogoo pre "The Conjurin" i "Anabelle".
1.The Conjurin/Prizivanje zla 2013-2016

-Meni licno najomiljeniji film ikada napravljen.Isto je radjen po istinitom dogadjaju i tu se pojavljuju najpoznatiji par Egzorcisti Lorranie i Ed Warren i meni najomiljeniji.Film je za svaku preporuku,a sledece godine nas ocekuje i 3
deo filma.

-Eto to bi bila moja lisa horor filmova.Zelim da vidim i vasu listu i vase iskreno misljenje za neki od ovih filmova da li ste ih gledali i kako vam se cine?
Profil
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Svet Misterija » Paranormalno » Filmovi-Lista ,predlozi i diskusija o filmovima
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: