• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Pomoć i Podška » Tim sajta i Uredništvo » Uputstvo za Agente
Uputstvo za Agente
NenadDatum: Nedelja, 10.09.2017, 18:33 | Poruke # 1
Lieutenant
Grupa: Administrators
Objave: 66
Nagrade: 0
Reputacija: 3
Status: Offline
Pozdrav Agenti, ovde možete videti uputstva kako i šta funkcioniše.

Korak I
U prvom koraku morate prihvatiti pozvinicu za agenta koja će vam stići na Vaš mejl koji ste nam javili, mejl će vam stići sa naslovom ''You have been invited to join tawk'' u mejlu kliknite na zeleno dugme i onda unesite Vaše ime i Lozinku koju želite da koristite kada se prijavljujete na support chat. Ime će svi koji komuniciraju sa Vama moći da vide, molim Vas da koristite svoj pravo ime.

Korak II
Nakon što se ulogujete LINK ZA LOGOVANJE , videćete jako puno opcija, većinu opcija nećete koristiti, pa ću vam ja reći samo opcije koje treba da koristite.

MONITORING (SLIKA)
Ovo je glavna opcija, na njoj će Vam biti prikazano ko je sve na sajtu, odakle je i šta trenutno gleda na sajtu. Kada vas neko kontaktira to izgleda ovako: SLIKA,  dakle on će biti skroz na vrhu i pojaviće se sa leve strane korisnik koji je kontaktirao support, kada kliknete na korisnika možete videti poruku i pitanje koje je postavio. Kada Vas neko kontaktira dobićete push notifikaciju i aktiviraće se zvuk zvona.

Kada ste ušli u konverzaciju možete videti poruku koju je napisao korisnik, a takođe biće prikazano i ako neki drugi agent već komunicira sa njim, u tom slučaju neka agent koji je već prezeo zavši konverzaciju nemojte upadati u razgovor.

Sa desne strane možete videti neke informacije o korisniku, vi takođe možete napisati ako saznate ime korisnika i dodatne napomene kako bi drugim agentima bilo lakse da znaju o kom korisniku se radi (slika).

Takođe postoje i tzv. skraćenice koje Vam mogu olakšati konverzaciju, primer ako Vas neko pita ''Kako da pošalje vaši istinitu priči'' Vi da ne bi ste pisali šta i kako u skraćenicama možete pronaći već napisan odgovor na to pitanje, i onda samo kliknete na taj odgovor i kornik će automatski dobiti taj odgovr. Takođe i sami možete napraviti skraćenice koje Vama odgovaraju. (SLIKA)


TO JE TO
Ostale opcije koje možete videti većina Vam neće biti dostupna, jer nisu bitne, tako da to je ono što treba da znate, takođe možete skiniti aplikaciju za telefon u slučaju da želite da i preko telefona odgovarate na poruke, aplkacija je dostupna za ANDROID LINK i IOS LINK. Takođe i destop verzija za računare LINK.


AKO IMA NEKO PITANJE KOJE VAM JE NEKO POSTAVIO, A VI NE ZNATE ŠTA DA ODGOVORITE
To pianje kopirajte i napišite ovde na forumu, pa ću Vam ja odgovoriti, ili napraviti skracenicu da automatki odgovorite.


Treba da vidis, ono sto ja vidim :D
 
MinilionDatum: Nedelja, 10.09.2017, 19:40 | Poruke # 2
Private
Grupa: Korisnik
Objave: 10
Nagrade: 1
Reputacija: 0
Status: Offline
Super :DDDD
 
Forum » Pomoć i Podška » Tim sajta i Uredništvo » Uputstvo za Agente
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: