YouTube Vesti

Domaći film ,,ERROR'' u režiji Dušana Đorđevića, konačno je ONLINE! (VIDEO)

Film ” Error” je avangardno, umetničko ostvarenje Petra Panka ( Dušana Đorđevića) i njegovih kolega sa klase glume Teatra Levo i prijatelja.

YouTube Vesti, Zanimljivosti | YouTube svet | 06.12.2019

Socijalna drama o društvenom prihvatanju, bez obzira na kvalitete pojedinca i neprihvatanje a prilagođavanje tom istom establišmentu osobe koju masa razlikuje od sebe njegovim seksualnim izborom, bez obzira na kvalitet njegove ljudskosti.


Ovo je priča o “prijateljstvu” modernog vremena čija se težnja potvrđuje jedino simbolizmima i realna slika čovekovog olakog ulaska u proces beskrupuloznosti onda kada ga situacija učini slabim. Film je premijerno prikazan na bioskopskom platnu u subotu,23.novembra  u Teatru Levo u Beogadu.

 
Dušan Đorđević
Foto: Facebook.com
 

Dušan Dule Đorđević glumac kultnog beogradskog pozorišta Teatar Levo, saradnik drugih pozorišta i filmski glumac. Nagrađivani dramski umetnik za najbolje muške uloge na regionalnim akademskim festivalima.
 

Dušan Đorđević poreklom je iz Blaca, gde je završio osnovnu i započeo srednju školu koju je kasnije nastavio u Kraljevu a ljubav prema glumi odvela ga je u prestonicu Srbije gde je u klasi Verice Đorđević i diplomirao.
 

Glumac Dušan Đorđević, član je pozorišta – Teatar Levo, iza njega je veliki broj odigranih uloga na – daskama koje život znače,oprobao se u ulozi scenariste, reditelja, iza sebe ima i dva snimljena filma.
 

Glumom je počeo da se bavi ozbiljnije u kruševačkom omladinskom pozorištu ” Kruška ” po preporuci glumice kruševačkog pozorišta Jovanke Andrić koja je kako nam je rekao, i otkrila njegov talenat.


 


Režija: Petar Pank i Milena Jevrić / Scenario: Petar Pank / Montaža i produkcija: M Media Mreža / Muzika: Nikola Džoni MilosavljevićIzvor: blaceinfopress.rs | Foto: Facebook.com | Video: YouTube / MmediaPortal
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.