Blizanke (Quien eres tu?) - epizoa 001

Blizanke (Quien eres tu?) - epizoa 001
 • Ukupno pregleda: 89
 • Datum postavljanja: 14-12-2016
 • Žanr kategorija: Blizanke (Quien eres tu?)
 • Opis: Relativno miran i spokojan život Natalije i Veronike Garido promeniće se iz korena jedne noći, kada njihov očuh dođe kući pripitiji nego obično. Te noći desiće se tragedija sa neverovatnim posledicama - život koji su sestre vodile biće uništen. One kreću različitim putevima i ne znaju ništa jedna o drugoj tokom narednih četrnaest godina.

  Kada se ponovo sretnu, bliznakinje otkrivaju jedna drugoj šta im se dogodilo u proteklih deceniju i po. Nijednoj nije bilo lako, ali jasno je da se Veronikin život potpuno promenio otkako se, tri godine ranije, udala za Felipea, sina Antonija Eskivela, vlasnika jednog od najvećih hotelskih lanaca u Latinskoj Americi.

  Veronika je u braku bila srećna, ali ne potpuno. Strašna tajna izjeda je i ne da joj mira. Otkriva sestri da je, osam godina ranije, pre nego što je upoznala Felipea, dve godine bila u vezi koja je rezultirala rođenjem deteta. Ostala je bez njega pre nego što je napunilo godinu dana. Od tada, Veronika je bezuspešno tragala za svojom bebom i sada je konačno saznala gde je - nalazi se u Panami.

  Ona planira da otputuje tamo na nedelju dana, ali... Felipe ne sme da zna za to. Natalija ne razume kako može da joj pomogne, pa joj Veronika jasno stavlja do znanja šta treba da radi - mora da je zameni. Glumiće svoju sestru bliznakinju tokom nedelju dana, zauzimajući njeno mesto u kući.

  Naravno, stvari ne idu baš kako su sestre planirale. Iako je Veronika do detalja objasnila Nataliji šta je čeka u kući, ona nije sigurna kako da se postavi prema ukućanima i svakodnevno se suočava sa situacijama koje je ispunjavaju brigom i nemirom. Međutim, glavni šok biće saznanje da Veronika nije nevinašce kakvim se predstavila - ambiciozna je, sebična i posesivna, a kada jednom dobije ono što želi, nije joj bitno hoće li drugi spoznati njeno pravo lice...
 • Tagovi: (Quien, Blizanke, Online Sadržaj, tu?), epizoa, Eres

online serije s prevodom , biz turske serije , svijet sapunica , sadržaj serije , turske tv serije , serija milost na tabanu , sapunice net sila , sapunice sadržaj , net sapunice , serije online s prijevodom , domaci filmovi , filmovi online , o filmovi , domaci filmovi online , besplatno gledanje filmova , besplatni filmovi za gledanje , gledanje filmova online , filmovi za gledanje , onlajn filmovi , novi filmovi , domaci , besplatni domaci filmovi , najbolji domaci filmovi , filmovi za gledanje online , novi domaci filmovi , filmovi online besplatno , online gledanje filmova , online filmovi za gledanje , filmovi domaci , filmovi onlajn , besplatni strani filmovi , dobri filmovi , filmovi za gledanje besplatno , besplatno gledanje filmova online , besplatni filmovi za gledanje online , филмови , filmovi online gledanje , domaci filmovi besplatno , domaci film 2013 , filmski program ,

SVI VIDEO PLAYERI SU PRILAGOĐENI ZA PC I MOBILNE UREĐAJE NIJE POTREBNO INSTALIRANJE NIKAKVIH DODATAKA

Kako da pokrenem film?

 • Da bi ste pokrenuli film, dovoljno je da kliknete na dugme PLAY.
 • Kada kliknete nekada će se pojavljivati pop-up reklame koje emituje sam player, njih je dovoljno samo zatvoriti.
 • U slučaju da film ne radi ili prevod nije dobar, obavezno prijavite kako bi tim sajta popravio.

Zašto film neće da se pokrene?

 • Neki filmovi zahtevaju da iskljucite adblocker, kako bi pokrenuli film.
 • Takođe nekada će preko samog playera se pojaviti overlay reklama koju morate prvo zatvoriti kako bi pokrenuli film, ispod je prikazano kako to da uradite:
Sadržaj postavio: Bojan95 UPUTSTVO ZA GLEDANJE
TRENUTNO NEKO GLEDA NA SAJTU

I Want You (2012)

Maze Runner: The Scorch Trials...

Apocalypto (2006)

Offering a.k.a The Faith of An...

Don't Think Twice (2016)

Seeds Of Yesterday (2015)

FIDO (2006)

Fast & Furious 6 (2013)

Nightmare City 2035 (2007)

A Christmas Carol (2009)

NAJGLEDANIJE OVOG MESECA

Manchester by the Sea (2016)

Resident Evil: The Final Chapt...

Timeless S01E13 (2017)

Rings (2017)

Eden Lake (2008)

Lion (2016)

The Vampire Diaries S08E11 (20...

iBoy (2017)

Lucifer S02E13 (2017)

Legion (2010)

Vaši komentari: 0
avatar