23:01

Evo šta će se dešavati u nastavku serije "Ubice mog oca" i kada počinje DRUGA SEZONA!

Serija Ubice mog oca Printskrin:
Prva sezona serije “Ubice mog oca”, čija je poslednja epizoda emitovana 1. januara 2017. godine, završena je više nego uspešno, pa gledaoci već sada s nestrpljenjem čekaju nastavak.

Vuk Kostić, Tihomir Stanić i Marko Janketić će definitivno biti u glavnim ulogama i u sledećoj sezoni, a pridružiće im se još novih glumaca, potvrdila je scenaristkinja serije Nataša Drakulić.

– Krenuli smo sa lešom male Milice, pronašli smo ko ju je ubio, ali radnja iz prve sezone je višeslojna pa ima materijala i za nastavak priče. Mogli bismo da kažemo da će biti još leševa – rekla je Nataša za “Blic”.

Prema viđenom u poslednjoj epizodi, ispostavilo se da je ubica male Milice Despotović njena majka Natalija Despotović, koju igra Nataša Ninković. Ali, to je samo…zasad. Drugo i najvažnije ubistvo je ostalo nerazrešeno, jer glavni junak serije, inspektor Aleksandar Jakovljević, nije otkrio ko su ubice njegovog oca, policajca stradalog na dužnosti.

U narednom periodu, producenti serije obećavaju još zanimljiviju sezonu sa čitavom listom novih glumaca, novim misterijama i još težim slučajevima koji će iznova začarati gledaoce.

Spekuliše se da će snimanje druge sezone početi za šest meseci, kao i da će nova sezona krenuti sa emitovanjem na jesen 2017. godine.

Tagovi: ubice mog oca sa prevodom, oca, online, mog, s2, Sezona 2, Ubice, ubice mog oca, sa prevodom

Ukupno komentara: 0
avatar