Dugo sam najavljivao ovaj projekat, ali evo konačno je i on stupio na snagu. Ovo je projekat u kome ćete biti u prilici da osvajate razne nagrade, da se dobro zavbavite i zabavite drugare koji će pratiti ovaj kviz. Ovo je jeste kviz, ali za njega će vam više biti potrebna sreća nego znanje. U nastavku teksta možete pogledati na koji način će funkcionisati ovaj kviz.Kakav je ovo kviz?
-Ovo je jednostavan kviz gde će učesnici odgovarati na jednostavna pitanja iz različitih oblasti, koji gledaoci postaljaju.
Na koji način se biraju učesnici?
-Svake srede ćemo birati po 5 učesnika u kvizu, učesnike ćemo birati tako što ćemo putem LIVE YOUTUBE SKAJP druženja uključiti gledaoce koji žele da učestvuju u kvizu, zatim onima koji se uživo uključe preko skajpa postaviti po tri jednostavna pitanja, prvih 5 učesnika koji tačno odgogovore na sva tri postavljena pitanja, idu u finale. Sledeće srede na isti način biramo još 5, pa jos 5 učesnika i onda poslednje srede u mesecu, svih petnaest učesnika koji su ušli u finale bore se jedan protiv drugog uživo u liveu. Finalistima će biti postavljeno po 5 pitanja iz 5 rundi oni koji ''prežive'' svih pet rundi, odnosno onaj finalista koji bude imao najviše tačnih odgovora, dobija jednu od ispod ponuđenih nagrada po izboru.
Finale
-Finale će se sastojati iz pet različitih rundi, svaka runda će imati po 5 različitih pitanja. *U prvoj rundi će biti pitanja vezana iz raznih oblasti i to će biti pitanja koja vi šaljete, pet random pitanja će biti postavljena finalistima. *U drugoj rundi će biti slikovita pitanja, gde ću finalistima pokazati  neku sliku, ali blurovanu, finalisti trebaju pogoditi šta je na slici. *U trećoj rundi će biti muzička pitanja gde će finalistima biti prikazan video spot ili delic teksta neke pesme, finalisti trebaju pogoditi o kojoj pesmi se radi. *U četvrtoj rundi će biti postavljena pitanja iz sveta youtube kulture. *U petoj rundi će biti postavljena pitanja vezana za Mmedia Mreža kanal. Oni koji ''prežive'' svih pet rundi, odnosno onaj finalista koji bude odgovorio tačno na najveći broj pitanja on će biti pobednik.


 Ako želite da pošaljete pitanje na koje će učesnici odgovarati kliknite ovde


 

NAGRADE ZA FINALISTE
   
BEŽIČNE SLUŠALICE   ŽIČANE SLUŠALICE SA MIKROFONOM   PROFESIONALNI KOND. MIKROFON
   
PAMETNI SAT   LED TASTATURA   MINI KLIMA UREĐAJ
   
OPTIČKI MIŠ   SLUŠALICE   WEB KAMERA


 

 


 
Uskoro će biti obajvljene detaljne recenzije svih nagrada, ako imate predlog za nagradu možete mi poslati putem mejla: nenad@extracafe.rs, za sva ostala pitanja pišite u komentarima ispod. 


FINALISTI 1/3   FINALISTI 2/3   FINALISTI 3/3
1. Djordje Petrovic
2.Ensar Tahic
3.Stefan Maglov
4. Luka Cabarkapa
5. Dejan Jurisin
6. Goran Janic
7. Djina Petrovic
  1. Veljko Mihajlovic
2. Milica Curcic
3. Vuk Vukovic
4. Milos Rogosic
5. Kadir Hadzic
6. Nemanja Arsic
 

1.Nikola Djurdjevic
2.Nikola Petrovic
3.Merudin Mehovic
4.Nenad Stojkovic
5.Nikola Mijatovic


 


VAŠI KOMENTARI